Site icon BCM Consultancy

Chroom-6 inventarisatie

Chroom-6 inventarisatie

Chroom-6 inventarisatie

Naast asbest is Chroom-6 net zo’n gevaarlijke stof die schadelijk is voor uw gezondheid wanneer deze wordt blootgesteld. Chroom-6 werd verwerkt in verf, onder andere vanwege de roestwerende werking. Het wordt vaak gebruikt op: schepen, tractoren, vliegtuigen, treinen, staalconstructies, computers, trapleuningen, opslagtanks, hekwerken ect. De lijst is oneindig. Door de giftige en kankerverwekkende eigenschappen van Chroom-6 is het belangrijk om de nodige maatregelingen te treffen voor uw medewerkers. BCM Consultancy is deskundig en gespecialiseerd in Chroom-6 en is graag uw partner!

Voor de Chroom-6 onderzoeken maakt BCM Consultancy gebruik van een XRF-scanner. Hier mag alleen mee worden gewerkt wanneer er een bedrijfsvergunning is afgegeven door de autoriteit nucleaire veiligheid en stralingsbescherming (ANVS). Onderdeel van deze vergunning is de verplichting het bedrijf een Toezichthoudende Medewerker Stralingsbescherming in dienst heeft. Uiteraard is er bij BCM Consultancy een TMS werkzaam zodat de werkzaamheden volgens de huidige wetgeving en protocollen wordt uitgevoerd.

Wat uw vraagstuk ook is BCM Consultancy gaat hier deskundig en nauwkeurig mee om. Na het uitvoeren van een documenten onderzoek wordt een plan van aanpak opgesteld en komen onze specialisten ter plaatse om vervolgens de Chroom-6 oppervlaktes te onderzoeken. Ons deskundig personeel heeft de juiste kennis en ervaring om u hierin te begeleiden en ontzorgen. Ook denken we graag met u mee hoe de Chroom-6 houdende materialen veilig en vakkundig te verwijderen.


Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Exit mobile version