Site icon BCM Consultancy

Over BCM

BCM Consultancy

BCM Consultancy

BCM Consultancy is de specialist op het gebied van asbestinventarisaties, stoffeninventarisaties, chroom-6 inventarisaties en tijdens de voorbereidende- en uitvoerende fase van sloopwerkzaamheden en renovatie. Wij beschikken over ruime ervaring en kennis in onze diensten en stellen naast zorgvuldigheid, veiligheid en kwaliteit voorop.

Ons team van specialisten is samengesteld uit de volgende werkvelden: laboratorium, asbestsanering, sloop, adviesbureaus en opdrachtgever. Hierdoor kennen wij alle details in elke projectstadium om een project goed te beheersen. Omdat we werken met kleine teams en korte organisatielijnen kunt u rekenen op een hoge mate van flexibiliteit.

Uw totaalpartner in asbest & sloopwerkzaamheden

Geen enkele situatie is hetzelfde. Daarom leveren wij altijd maatwerk. Afhankelijk van de situatie en uw behoefte kunnen wij zowel een deel als het totale project voor u verzorgen. Wij gaan uit van de realiteit en vinden daarbij altijd logische en praktische oplossingen. Geen standaardmethodiek, maar een op uw situatie toegesneden aanpak.

Als opdrachtgever wilt u zicht op het proces zonder zorgen over meer- of minderwerk en werkzaamheden die in de tijd dreigen uit te lopen. BCM Consultancy houdt voor u de vinger aan de pols. We signaleren (dreigende) afwijkingen, zoeken naar oplossingen en houden u uiteraard op de hoogte door middel van regelmatige rapportages. Onze nauwkeurige en strakke organisatie zorgt dat we op elk moment zicht hebben op de stand van zaken. We hebben een onafhankelijke relatie met onze onderaannemers en handelen altijd vanuit uw belang.


Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen?
Laat ons weten wat we voor u kunnen betekenen.

Exit mobile version