Sponsering

BCM draagt zijn steentje bij! 


We zijn ons bewust van onze maatschappelijke rol en daarom zijn we graag actief. We ondersteunen op verschillende sponsordomeinen. Met sponsoring steunt BCM Consultancy lokale goede doelen die we een warm hart toedragen. Zo helpen we Nederland graag vooruit! Projecten die BCM Consultancy ondersteunt:

Daniel den Hoed Stichting  

Jaarlijks overlijden in ons land meer dan 43.000 mensen aan de gevolgen van kanker. Eén op de drie mensen krijgt kanker en elk uur komen er meer dan tien nieuwe kankerpatiënten bij.

Hier moeten we wat aan doen!
De Daniel den Hoed Stichting haalt geld op voor baanbrekend wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut: het grootste kankercentrum van Nederland!
Wetenschappelijk onderzoek zorgt ervoor dat steeds meer mensen kanker overleven en de kwaliteit van leven van patiënten met kanker verbetert. We hebben al veel bereikt, maar er is nóg meer onderzoek en apparatuur nodig om bij iedere patiënt het maximale behandelresultaat te krijgen.

Stichting Kinder Droomwens

Stichting Kinderdroomwens is een stichting die zich inzet voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 18 jaar die een ernstig trauma hebben. Denk daarbij aan het verlies van broertje of zusje, van een ouder, het lijden aan een langdurige of ernstige ziekte, misbruik of mishandeling. Daarnaast is Stichting Kinderdroomwens actief in het ondersteunen van getraumatiseerde jongeren in de leeftijd van 18 tot 25 jaar die vastgelopen zijn in de maatschappij, met hun scholing werk, met zichzelf in de knoop zitten en die richting nodig hebben in het leven.

BCM Consultancy is er trots op dat ze een donatie heeft gedaan aan Stichting Kinder Droomwens. Kinderen zijn de toekomst!

Make-A-Wish

Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op iedere kind een magisch effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen.

BCM Consultancy heeft in 2013 een bijdrage geleverd aan Make-A-Wish. Mede door onze steun kan Make-A-Wish wensen realiseren van jonge mensen met een levensbedreigende ziekte.


Bent u lid van een lokale vereniging en/of goed doel en wilt u daarvoor sponsoring aanvragen?
Neem dan contact met ons op.