Site icon BCM Consultancy

Onze diensten

Diensten

De steeds veranderende wet- en regelgeving, maar ook de specifieke omstandigheden op locatie maken het noodzakelijk om met een deskundige partner in zee te gaan. BCM Consultancy kan voor u die partner zijn. Een opdracht kan uit een onderdeel bestaan, maar ook het totale proces bevatten.

Zorgvuldige en pragmatische aanpak

Een opdracht kan uit een onderdeel bestaan, maar ook het totale proces bevatten. Onze werkwijze vinden we het vermelden waard. We gaan uit van de realiteit en proberen daar een logische en praktische oplossing voor te vinden. Geen standaard-methodiek, maar een op uw situatie toegesneden aanpak. Als opdrachtgever wilt u een overzichtelijk sanerings- of sloopproces. U wilt zich daarbij geen zorgen maken over meer- of minderwerk en werkzaamheden die in de tijd dreigen uit te lopen. BCM Consultancy houdt voor u de vinger aan de pols. We signaleren afwijkingen, zoeken naar oplossingen en houden u uiteraard op de hoogte door regelmatige werkverslagen. Een zorgvuldige en strakke organisatie is hiervoor de basis. Een onafhankelijke opstelling richting onderaannemers en het steeds voor ogen houden van het belang van de opdrachtgever zijn randvoorwaarden.


Asbestinventarisatie

Stoffeninventarisatie

Chroom-6 inventarisatie

Sloopwerkzaamheden

Specialisatie meer-minderwerk

BCM Base


Heeft u vragen over asbest of wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen met betrekking tot sloopwerkzaamheden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op.

Exit mobile version